Για το γιορτινό τραπέζι, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

Προμηθευτείτε νόστιμα, ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα! Ελάτε στα Καραμανλίδικα του Φάνη για το γιορτινό σας τραπέζι και ανακαλύψτε τη ‪#σαρντινέλλα‬, το ‪#‎παστράμι μόσχου, το ‪#‎προσούτο‬ από τη Δράμα, το σαλάμι Κονιαντάν και την παστουρμαδέλλα. Δοκιμάστε προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως η #γαλοπούλα με μανιτάρι-τρούφα, το καπνιστό #χοιρομέρι με δενδρολίβανο, η μοσχαρίσια καπνιστή γλώσσα, τα καραμανλίδικα λουκάνικα.

Στο νομό Δράμας, σε περιβάλλον ιδανικό για φυσική ωρίμανση, με τα γειτονικά δάση οξιάς του Όρβηλου, στο ιδιαίτερο μικροκλίμα του όρους Φαλακρό, παρέχονται οι ιδανικές συνθήκες για το ψήσιμο, το κάπνισμα και την ωρίμανση των προϊόντων αλλαντοποιίας Sary. Σας προτείνουμε το πολίτικο σουτζούκι, τον #καβουρμά, το ‪#‎μουχτερόν‬, τους καραμανλίδικους #‎παστιρμά‬δες καμήλας, μόσχου και πρόβειο. Γευθείτε γραβιέρες από το Αιγαίο, #καπνιστά τυριά από τη Μακεδονία, #κατσικίσια #φέτα από την Πελοπόννησο, τουλουμοτύρι από την Κρήτη.

Στη συλλογή μας θα βρείτε επίσης νόστιμα παλαιωμένα ‪#‎τυριά, όπως το #κασέρι παλαίωσης από την Ξάνθη και φρέσκα κατσικίσια τυριά – chèvre. Το στέκι το μερακλήδων, το ιστορικό (1922) παστουρματζίδικο της οδού Ευριπίδου 41 και η εξέλιξή του –«τα Καραμανλίδικα του Φάνη» στην οδό Σωκράτους 1, σας προσκαλούν να προμηθευτείτε τα αυθεντικά, χειροποίητα, αλλαντικά Ανατολίας Sary.

Καραμανλίδικος #παστουρμάς και #σουτζούκι ωρίμανσης, που παράγονται με τις συνταγές και την πείρα της Καραμανλίδικης τέχνης από τη Καππαδοκία.

Τα εργαστήρια αλλαντοποιίας Sary με παραδοσιακές συνταγές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές, μας φέρνουν γεύσεις από το παρελθόν, με ρίζες που χάνονται στα βάθη της Ιστορίας.

Σας περιμένουμε στα Καραμανλίδικα του Φάνη, Σωκράτους 1 & Ευριπίδου, κοντά στη Βαρβάκειο Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας.

http://karamanlidika.gr +30 210 3254 184

Για το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων, τις Κυριακές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2015 το κατάστημα θα λειτουργήσει 08:00 με 20:00.

Χάρτης πρόσβασης στα Καραμανλίδικα του Φάνη: τα Καραμανλίδικα του Φάνη – Google maps