Η γιορτή της γεύσης! Τα εργαστήρια αλλαντοποιίας SARY, στην έκθεση HORECA (Hotel / Restaurant / Café) 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. Στο νομό Δράμας, σε περιβάλλον ιδανικό για φυσική ωρίμανση, με τα γειτονικά δάση οξιάς του Όρβηλου, στο ιδιαίτερο μικροκλίμα του όρους Φαλακρό, παρέχονται οι ιδανικές συνθήκες για το ψήσιμο, το κάπνισμα και την ωρίμανση των προϊόντων αλλαντοποιίας Sary.
Ελάτε στα Καραμανλίδικα του Φάνη, Σωκράτους 1 & Ευριπίδου και δοκιμάστε προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως η γαλοπούλα με μανιτάρι-τρούφα, το καπνιστό χοιρομέρι με δενδρολίβανο, η μοσχαρίσια καπνιστή γλώσσα, τα καραμανλίδικα λουκάνικα. Σας προτείνουμε το πολίτικο σουτζούκι, τον καβουρμά, το μουχτερόν, τους καραμανλίδικους παστιρμάδες καμήλας, μόσχου και τον πρόβειο. Ανακαλύψτε τη σαρντινέλλα, το παστράμι μόσχου, το προσούτο από τη Δράμα, το σαλάμι Κονιαντάν και την παστουρμαδέλλα. Δείτε το video και στο κανάλι μας «Ακρόπαστον» στο vimeo: Αλλαντικά SARY, HORECA 2015