Παστιρματζίδικο «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

Στο γνωστό στέκι των μερακλήδων, το ιστορικό «Παστιρματζίδικο» της οδού Ευριπίδου 41, θα βρείτε τον αυθεντικό χειροποίητο καραμανλίδικο παστιρμά μόσχου, πρόβειο και καμήλας, το πολίτικο και καραμανλίδικο σουτζούκι ωρίμανσης!

Διαθέτουμε δεκάδες σπάνια και παλαιωμένα τυριά καθώς και προϊόντα γευσιγνωσίας: χυμό ρόδι, φύλλο γιουφκά, αυγοτάραχο, παξιμάδια, χοιρομέρι, λούζα, παστράμι, προσούτο, καβουρμά …

Παστιρματζίδικο

Αυθεντικές Καραμανλίδικες Συνταγές

Ελάτε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», να σας γνωρίσουμε την αυθεντική ελληνική γεύση – έναν κόσμο ποιότητας και ποικιλίας – από τους καλύτερους παραγωγούς μικρής κλίμακας στην Ελλάδα.

Μεζετζίδικο «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

Η εξέλιξη της πιο νόστιμης ιστορίας της Αγοράς βρίσκεται στο «Μεζετζίδικο» της οδού Σωκράτους 1. Ένα μοναδικό κατάστημα – αναβίωση του βυζαντινού παστομαγειρείου – που φέρνει μεζέδες & γεύσεις από την Ανατολία, παραδοσιακές συνταγές και τα εκλεκτά καραμανλίδικα εδέσματα, στο πιάτο σας!

Μεζετζίδικο

Εργαστήρι «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

Στο «Εργαστήρι» της οδού Ερμού 119 απολαύστε νέα ζεστά πιάτα και τα «προσφούρνια», όπως ονομάζονταν, στους χρόνους του Βυζαντίου, τα ψωμάκια που ψήνονταν σε υπαίθριους φούρνους & παστομαγειρεία. Παρασκευάζουμε τα προσφούρνια με φρέσκια ζύμη από αγνό ελαιόλαδο και το ψήσιμο στον πετρόκτιστο φούρνο, προσφέρει αξεπέραστη νοστιμάδα, αναδεικνύει το άρωμα, τη γεύση & την ποιότητα των υλικών που εσείς επιλέγετε.

Εργαστήρι