Αποκριάτικο Γλέντι στου Ψυρρή

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη υποστηρίζουν το Αποκριάτικο Γλέντι στου Ψυρρή. Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στη 1:00 μ.μ., Μιαούλη και Θέμιδος, στην έξοδο του μετρό.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Α΄ Δημοτική Κοινότητα, ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ψυρρή «Η Παλιά Πόλη» διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στου Ψυρρή. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη 1:00 μ.μ. Σημείο εκκίνησης θα είναι η συμβολή των οδών Μιαούλη και Θέμιδος, στην έξοδο του μετρό. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα κάνει έναν μουσικό περίπατο στη γειτονιά του Ψυρρή και στη συνέχεια οι Κουδουνάτοι από το Φιλώτι της Νάξου, με παραδοσιακή μουσική, θα διαβούν τους δρόμους του Ψυρρή και θα καταλήξουν στην οδό Χριστοκοπίδου 9, στην έδρα του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου. Τα κεράσματα θα είναι προσφορά από τα μαγαζιά του Ψυρρή.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Ξενοδοχείο «Ευριπίδης», «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» – Μεζετζίδικο, Boutique Athens, MOnuMENTA, εκδόσεις της ΕΣΤΙΑΣ, Εστιατόριο «Εν Ιορδάνη», «Το κομπολόι του Ψυρρή», «Στυλ και καφέ».

Χορηγός Επικοινωνίας:

deBóp

Πηγή: CityofAThens.gr – Αποκριάτικο Γλέντι στου Ψυρρή