Τα Καραμανλίδικα του Φάνη: Πραγματικά μοναδικό κατάστημα!

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, karamanlidika.gr Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52

Ένα πρωτοποριακό, νέο είδος καταστήματος έφτασε και έχει ενθουσιάσει όσους το επισκέπτονται. Γευσιγνώστες έρχονται για την ποιότητα και τις απίθανες γεύσεις, δημοσιογράφοι για να το περιγράψουν, πελάτες και επισκέπτες μας τιμούν με την παρουσία τους και την εποικοδομητική κριτική. Βρισκόμαστε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο όμορφο, φιλόξενο αρχοντικό της οδού Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη». Πρωτοπορούμε και να γιατί: συνδυάζουμε ένα εξαιρετικό μπακάλικο με τα πιο αγνά και νόστιμα δώρα της ελληνικής υπαίθρου, ένα παστουρματζίδικο με τα απαράμιλλης ποιότητας, δραμινά αλλαντικά Sary, ένα τυροπωλείο με νόστιμα, παραδοσιακά και παλαιωμένα Ελληνικά τυριά και ένα μεζετζίδικο, όπου επιλεγμένα πιάτα και αυθεντικές καραμανλίδικες συνταγές από την Καππαδοκία, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Όμοιο, δεν υπάρχει!

Swkratous-1+Ta-Karamanlidika-tou-Fani

Στο εδεσματοπωλείο, πρωταγωνιστούν όλα μας τα προϊόντα! Ο επισκέπτης τα γεύεται σε πρωτότυπες συνταγές και αφού δοκιμάσει, προμηθεύεται για το σπίτι του. Η ιδέα προέρχεται από το βυζαντινό παστομαγειρείο. Το μυστικό μας; Η επιλεγμένη ποικιλία γεύσεων και η επιμονή στην καλλίτερη δυνατή ποιότητα. Η πολύχρονη πείρα στα αλλαντικά και τυριά και η αγάπη στην παράδοση.

Το προσωπικό μας, που χαίρεται να σας εξυπηρετεί και ένα καλαίσθητο, πέτρινο νεοκλασικό, που «κρύβει» ένα νοσταλγικό σοκάκι, καταφύγιο από το πολύβουο ιστορικό κέντρο. Σας προσκαλούμε σε ένα πραγματικά μοναδικό κατάστημα, στην καρδιά της Αθήνας, για ένα αξέχαστο ταξίδι στις μνήμες του Βυζαντίου, με γεύσεις από την παράδοση της Καππαδοκίας και εξαιρετικά προϊόντα «μικρών» παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Ζήστε την εμπειρία!

Γράφουν για εμάς και τους ευχαριστούμε!

Οι επισκέπτες μας τιμούν με εξαιρετικές κριτικές – TripAdvisor

InfoΑκολουθήστε τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» στο facebook.com/karamanlidika.gr

Ελάτε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη»