Φτιάχνεται με #μοσχαρίσιο #κρέας από #μπούτι, παστώνεται ελαφρά και αρωματίζεται με ολόκληρα πιπέρια, #μπαχαρικά και μπόλικο #κόλιανδρο που του δίνει ένα διακριτικό, εκπληκτικό άρωμα …
Γράφει η κ. Ελένη Ψυχούλη στο «Παστράμι Από Τη Δράμα» και αναδημοσιεύουμε από «Το Πιρούνι» – pirouni.gr:
«O Πάρης #Σαρήμπογιας φτιάχνει εξαιρετικά #αλλαντικά, τα Sary.
Αυτό όμως το #παστράμι είναι, ίσως, η πιο κορυφαία στιγμή του. Το λατρεύει η ιουδαϊκή παράδοση και δεν έχει σχέση με τον παστουρμά. Φτιάχνεται με #μοσχαρίσιο #κρέας από #μπούτι, παστώνεται ελαφρά και αρωματίζεται με ολόκληρα πιπέρια, #μπαχαρικά και μπόλικο #κόλιανδρο που του δίνει ένα διακριτικό, εκπληκτικό άρωμα. Στην κλασική εκδοχή του διάσημου αμερικάνικου #σάντουιτς, το τρως ανάμεσα σε δυό φέτες ζυμωτό, χωριάτικο ψωμί, αλειμμένες με μουστάρδα.»
Δοκιμάστε και προμηθευτείτε το αυθεντικό, ζουμερό #παστράμι μόσχου #Sary από τη Δράμα, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη».
Εδεσματοπωλείο – #παντοπωλείο: Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52.
Παντοπωλείο – παστιρματζίδικο: Ευριπίδου 41.
Πηγή: Παστράμι Από Τη Δράμα – pirouni.gr