Νέα διάκριση για το εστιατόριο «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»: Travellers’ Choice 2021

Βραβείο Travellers’ Choice 2021

Αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι, χάρη στην προτίμηση που δείχνετε στα Καραμανλίδικα του Φάνη -σύμφωνα με τη γνώμη των επισκεπτών όπως αποτυπώνεται και στον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό «TripAdvisor», το μεζεδοπωλείο της οδού Σωκράτους 1 περιλαμβάνεται στο 10% των καλύτερων εστιατορίων για το 2021, παγκοσμίως!

Η βράβευση αυτή απονέμεται σε εστιατόρια που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές για τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα που προσφέρουν. Πρόκειται για την έκτη συνεχή χρονιά που η επιχείρησή μας βραβεύεται από τους πελάτες της, για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Αποτελεί χαρά για εμάς να βελτιωνόμαστε και να σας εξυπηρετούμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο. Διατηρούμε τη γευστική μας παράδοση και κρατάμε ακέραιη την ποιότητα για την οποία μας αγαπήσατε.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας, φέρνοντας καθημερινά στο πιάτο σας διαλεχτά τυριά και αλλαντικά, τα αγαπημένα σας εδέσματα με πολίτικες και καραμανλίδικες συνταγές -που παρασκευάζονται με άριστες πρώτες ύλες, αγνά προϊόντα επίλεκτων παραγωγών, ελληνικά αποστάγματα, ποικιλίες οίνων και μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Ελάτε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη». Ανακαλύψτε τον πολίτικο εαυτό σας!

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη karamanlidika.gr

#TravelersChoice #2021 #TripAdvisor #Karamanlidika #Athens #deli #restaurant