Μια ωραία ιδέα για μεσημεριανό ουζάκι ή βραδινή έξοδο για φαγητό!

Athens 24: Βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας; Τόσο το καλύτερο! Είτε είστε τουρίστας, είτε έρχεστε στη Βαρβάκειο Αγορά να εφοδιαστείτε με τρόφιμα, είτε θα πάτε στο θέατρο και θέλετε να φάτε νόστιμα και οικονομικά κάνατε εξαιρετική επιλογή αν επισκεφτείτε «Tα Καραμανλίδικα του Φάνη».

Athens 24 – Γεύσεις > Ταβέρνες, Εστιατόρια στην Αθήνα > Η πρότασή μας

ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ

Μια ωραία ιδέα για μεσημεριανό ουζάκι ή βραδινή έξοδο για φαγητό!

να εφοδιαστείτε με τρόφιμα, είτε θα πάτε στο θέατρο και θέλετε να φάτε νόστιμα και οικονομικά κάνατε εξαιρετική επιλογή αν επισκεφτείτε «Tα Καραμανλίδικα του Φάνη».

Εδώ, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας για το σπίτι ή να επιλέξετε για δώρο- σε φίλους που ζουν στο εξωτερικό- παστουρμά, αλλαντικά και τυριά. Θα εκτιμήσουν τα δώρα σας και θα γευτούν τα delicatessen προϊόντα, πίνοντας στην υγειά σας.

Όλα τους τα είδη είναι επιλεγμένα ένα προς ένα απευθείας με παραγωγούς από τη Θράκη, τη Δράμα, την Κερκίνη, το Σοχό, τη Φλώρινα, την Ήπειρο, την Τρίπολη, την Αργολίδα, τη Μάνη, τη Μεσσηνία, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα τη Σητεία και τα Ιόνια νησιά. Αξίζει να δοκιμάσετε το σουτζούκι Αδάνων (θα καεί η γλώσσα σας αλλά το άτιμο είναι μπουκιά και συχώριο).

Μεταξύ των ειδών που θα βρείτε στον κατάλογο, του εν λόγω μαγαζιού, προτείνουμε να επιλέξτε οπωσδήποτε τα παστουρμαδάκια, τις πολυάριθμες σαλάτες, το σαγανάκι με τα αυγά και τις πιπεριές και την ποικιλία με τα λουκάνικα, τις τηγανιτές μελιτζάνες και κολοκυθάκια, σε σάλτσα Καππαδοκίας, Καβουρμά βοδινό με πατάτες και πιπεριές και τον «μπακλαβά της μανούλας».

Ο κόσμος είναι πάντα πολύς. Τόσο οι γύρω μαγαζάτορες και εργαζόμενοι της περιοχής, όσο και οι μερακλήδες, το έχουν κάνει στέκι τους. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 12-16€/ άτομο.

Οι μερίδες είναι πλούσιες, το σερβίρισμα γρήγορο και οι σερβιτόροι με το χαμόγελο στα χείλη. Θα σας συνιστούσαμε να πάτε χωρίς το δικό σας μεταφορικό μέσο – εκτός αν το βάλετε σε ιδιωτικό parking – διότι οι κλήσεις πέφτουν η μια πίσω από την άλλη. Επίσης, οπλιστείτε με λίγη υπομονή καθότι δε γίνονται κρατήσεις και λόγω της ποιότητας και της φήμης του μαγαζιού ο κόσμος το προτιμά.

Κατοικοεδρεύει στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο Εστίαση, 12:00 – 23:00 Πώληση, 08:00 – 21:00 Βαρβάκειος Αγορά. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3254 184, 210 3217 238 Έπη Τρίμη

Πηγή: Athens24: ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ – Μια ωραία ιδέα για μεσημεριανό ουζάκι ή βραδινή έξοδο για φαγητό!