προετοιμασία 25′ ψήσιμο 5′-7′
Καβουρμάς βοδινός με πατάτες και πιπεριές
Yλικά για 2 άτομα
2 μέτριες πατάτες (~350 γρ.)
150 γρ. καβουρμά βοδινό
1/2 πράσινη πιπεριά
1/2 κόκκινη πιπεριά
άνηθος
πάπρικα
1 – 2 κουταλιές σούπας, ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Βράζουμε τις πατάτες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Κόβουμε τον καβουρμά σε μικρούς κύβους. Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι τις πατάτες στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Τέλος, προσθέτουμε τον καβουρμά, Ανακατεύουμε ελαφρά και σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε τον άνηθο, προσθέτουμε λίγο πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε ζεστό.
Μια πετυχημένη συνταγή, στηρίζεται στα υλικά καλής ποιότητας. Μπορείτε να προμηθευτείτε το βοδινό καβουρμά αλλά και καβουρμά κοτόπουλο Sary καθώς και επιλεγμένα προϊόντα παραγωγών μικρής κλίμακας, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52.