Η παραδοσιακή λιχουδιά της Θράκης. Το κοτόπουλο αλατίζεται ελαφρά και κατόπιν καβουρδίζεται σε σιγανή φωτιά με μπαχαρικά & βότανα. Τρώγεται και σκέτος σε κρύο πιάτο ή πλατό αλλαντικών. Συνοδεύει εξαιρετικά κρασί και μπύρα.
Η παραδοσιακή λιχουδιά της Θράκης. Το κοτόπουλο αλατίζεται ελαφρά και κατόπιν καβουρδίζεται σε σιγανή φωτιά με μπαχαρικά & βότανα. Τρώγεται και σκέτος σε κρύο πιάτο ή πλατό αλλαντικών. Συνοδεύει εξαιρετικά κρασί και μπύρα.