Καραμανλίδικα: το στέκι των καλοφαγάδων, στην Ερμού

«Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» στην οδό Ερμού 119, είναι κοντά σας

Επανεκκίνηση από την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Το αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων στην Αθήνα, τα «Καραμανλίδικα του Φάνη», επαναλειτουργούν το βραβευμένο εστιατόριο και εργαστήρι της οδού Ερμού και σας προσκαλούν να το επισκεφθείτε. Δοκιμάστε το μενού με τα μοναδικά «προσφούρνια» στην πυρόπετρα, τα επιλεγμένα πιάτα από παραδοσιακές συνταγές, τις ποικιλίες με γευστικά αλλαντικά παλαίωσης και ΠΟΠ τυριά, τα επιδόρπια και τα εδέσματα γευσιγνωσίας που επιλέγουμε για σας και το τραπέζι σας. Απολαμβάνοντας μεζέδες και γεύσεις για μερακλήδες, συνδυάστε τις επιλογές σας με ελληνικά αποστάγματα, οίνους και μπύρες από μικροζυθοποιίες. Σας προτείνουμε την καπνιστή φετόπιτα με μελιτζάνα, τον καραμανλίδικο μουσακά και σαχανάκι, το μαντί, τα αϊβαλιώτικα σουτζουκάκια, τους τσεσμέ κεφτέδες, το ψητό σις μοσχάρι γάλακτος, την καραμανλίδικη παστιρμαδόπιτα και τα ζεστά πιάτα με πλιγούρι, λουκάνικο και καβουρμά.

Μπορείτε πάντα να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα του Παντοπωλείου με αποστολή στο σπίτι σας και να δοκιμάσετε όλα τα πιάτα του Εργαστηρίου, στο χώρο σας. Οι Καραμανλίδικες γεύσεις έρχονται σε εσάς, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες αποστολής έτοιμου φαγητού E-food και Wolt. Όπως πάντα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Επισκεφθείτε το Εργαστήρι μας – Καραμανλίδικα Ερμού

«Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», Ερμού 119

Μενού: Μενού – «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», Ερμού 119 Wolt παραγγελίες: Wolt | Ta Karamanlidika tou Fani E-food παραγγελίες: E-food | Τα Καραμανλίδικα του Φάνη | Μοναστηράκι Tripadvisor αξιολ/σεις: Tripadvisor | Karamanlidika Tou Fani Google αξιολογήσεις: Google | Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, Εργαστήρι | Ερμού 119 Κράτηση: Γεύμα ή δείπνο, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

Υπηρεσίες

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες για τη δημόσια υγεία, ώστε να μείνουμε ασφαλείς. Βρισκόμαστε δίπλα σας, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, σύμφωνα με τις συστάσεις για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού SARS-CoV2 για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα μέτρα αυτά αφορούν σε θέματα πρόσβασης, οργανωτικά, ατομικής υγιεινής και προστασίας καθώς και περιβάλλοντος χώρου. Το Εργαστήρι-Εστιατόριο της οδού Ερμού διαθέτει αποκλειστικά εσωτερικούς χώρους και με εξαίρεση τις πωλήσεις, λειτουργεί ως αμιγής χώρος / Covid Free. Ώρες κράτησης: 13:00 – 21:30 Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά κράτηση: 6 Φόρμα κράτησης: karamanlidika.gr/reserve-for-dinner Ανέπαφο μενού: Ερμού 119 – Μενού Εστιατορίου – Ελληνικά.