Τα αλλαντικά Sary, στο … Μουσείο Μπενάκη

Τα εργαστήρια αλλαντοποιίας Sary, στις ημέρες γαστρονομίας «Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς.

Πρωταγωνιστούν αγνά υλικά και αυθεντικό καππαδοκικό μεράκι, σε ατελείωτες δόσεις παράδοσης. Μιλούν και μαγειρεύουν για εσάς ο Ευτύχης Μπλέτσας, chef και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, chef.

Μιλούν η Ελένη Ψυχούλη, food editor και η Tina Webb, food styler.

Γευστικές απολαύσεις: Παστράμι σε μπουσκέτα με πάστα αγκινάρας και μαύρο ψωμί. Χοιρινό ψαρονέφρι ριγανάτο, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, σωταρισμένο με ούζο + πετιμέζι και ντοματίνια.

Σας προσκαλούμε! Επισκεφθείτε τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» και ζητήστε να δοκιμάσετε την απαράμιλλη γεύση Sary! Δοκιμάστε #παστιρμά, #σουτζούκι, #καβουρμά και την πλήρη σειρά αυθεντικών αλλαντικών Ανατολίας #Sary.

Προμηθευτείτε προϊόντα ανεξάρτητων παραγωγών, δοκιμάστε γεύσεις πολίτικες και γευθείτε πιάτα από το μενού μας, με καραμανλίδικες συνταγές από την Καππαδοκία. Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, +30 210 3254 184, 7:00 με 24:00

HD – Τα αλλαντικά Sary, στο … Μουσείο Μπενάκη: vimeo.com/karamanlidika/sary-hmeres-gastronomias Παραγωγή: Film Aid Productions karamanlidika.gr