Πρόσκληση Γενεθλίων | 125 χρόνια Sary – 1 χρόνος Καραμανλίδικα

Το πρώτο εργαστήριο αλλαντοποιίας της οικογένειας Σαρήμπογια στήθηκε στην παλιά Κοκκινιά το 1890. Από τότε έως σήμερα συμπληρώνονται 125 χρόνια. Στις 15 Μαΐου τιμάμε τα 125 χρόνια παρουσίας των προϊόντων αλλαντοποιίας Sary στην εγχώρια αγορά και γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», στο κατάστημα εστίασης και πώλησης αλλαντικών και τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συμπληρώνοντας τον πρώτο μας χρόνο κοντά σας! Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας επισκέπτεστε, που μας εμπιστεύεστε, που μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι και που μας αναδεικνύετε με την προτίμησή σας. Η αγάπη σας έχει σχηματίσει μια υπέροχη ομάδα πο πλησιάζει τους 20.000 φίλους στο Facebook. Οι επισκέψεις σας στο Google+, στο Vimeo, στο Twitter και στο δικτυακό μας τόπο karamanlidika.gr, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θερμά σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την ανταπόκριση.

Την Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ, σας προσκαλούμε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», στο πέτρινο νεοκλασικό κτήριο της οδού Σωκράτους 1 και Ευριπίδου, να σας κεράσουμε, να δοκιμάσετε τους ξεχωριστούς μεζέδες μας, να ευφρανθείτε με το κρασί και το τσίπουρό μας και να απολαύσετε τα Καραμανλίδικα τραγούδια της Καππαδοκίας και τους δημοφιλείς παραδοσιακούς Πολίτικους και Μικρασιάτικους χορούς.

Σας προσκαλούν οι εορτάζοντες: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη Εργαστήρια Αλλαντοποιίας Sary Συμμετέχουν οι φίλοι: Συλλογή Καλαντζής Τυροκομείο Τρεμπελής Φάρμα Μαλτέζος Παίζουν μουσική και χορεύουν: Λαλητάδες της Ροδόπης Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Ζήση Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κάππα

Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», σε ατμόσφαιρα του παλιού καλού καιρού, οι πελάτες μας χαλαρώνουν από τους έντονους ρυθμούς της πόλης μόλις μια ανάσα από την πολύβουη Βαρβάκειο Αγορά. Το κατάστημά μας προσφέρεται για την απόλαυση παραδοσιακών προϊόντων, σε μια στάση ανάπαυλας μεταξύ εργασίας, για ραντεβού γευσιγνωσίας, για οικογενειακές γαστρονομικές συναντήσεις. Η ποιότητα, η ποικιλία προέλευσης, η γκάμα από επιλεγμένα Ελληνικά προϊόντα και οι εξυπηρετικοί σερβιτόροι που γνωρίζουν τα προϊόντα, σας προτείνουν το κατάλληλο πιάτο και θα σας κατατοπίσουν με χαμόγελο και ευγένεια, κερδίζουν και τους απαιτητικούς. 125 χρόνια Sary, 1 χρόνος Καραμανλίδικα. Σας περιμένουμε!

125 xronia Sary 1 xronos Karamanlidika