ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ | LuxuryNights.gr

Οι σπεσιαλιτέ: παλαιωμένα τυριά, εκλεκτός παστουρμάς και σουτζούκι ωρίμανσης, για άμεση κατανάλωση ή για το σπίτι. … Είναι κλασσικό, ελληνικό μεζετζίδικο. Μεζετζίδικο που τα πιάτα είναι εξαιρετικά, το προσωπικό φιλικό και το περιβάλλον αυθεντικό‬.

Τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» είναι η απογείωση της #μπακαλοταβέρνας. Ένας πραγματικός ναός των αλλαντικών, μια Μέκκα των μεζεδοπιάτων, ένα μαγαζί που σε πάει στο παρελθόν. Οι σπεσιαλιτέ: #παλαιωμένα #τυριά, εκλεκτός #παστουρμάς και #σουτζούκι ωρίμανσης, για άμεση κατανάλωση ή για το σπίτι. Τα Καραμανλίδικα είναι ιδανικά για να γεμίσεις το στομάχι σου ποιοτικά ενώ τσουγκράς τα τσίπουρα‬, τα ούζα ή τις μπύρες‬. Είναι κλασσικό, ελληνικό μεζετζίδικο. Μεζετζίδικο που τα πιάτα είναι εξαιρετικά, το προσωπικό φιλικό και το περιβάλλον αυθεντικό‬. Άλλωστε αυτό μου είπε και ο Φάνης, «Εμείς εδώ προσφέρουμε #αλλαντικά, #τυριά και εξυπηρέτηση. Όλα στην μέγιστη ποιότητα».

Υ.Γ.: Τις Κυριακές αλλαντικά και προσωπικό ξεκουράζονται. Τις υπόλοιπες μέρες το βρίσκεις ανοιχτό από τις 10:00 μέχρι τις 23:00 Μεζετζίδικο Διεύθυνση: Ευριπίδου & Σωκράτους 1, Αθήνα Τηλέφωνο: 210-3254184 Web: karamanlidika.gr: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη Fb Page: fb/karamanlidika.gr

#karamanlidika_tou_fani, #Αθήνα, #αλλαντικά, #εστιατόριο, #Καραμανλίδικα_του_Φάνη, #παστουρμάς

Πηγή: ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ | LuxuryNights.gr