Στέλλα Σπανού | Stellas’ Spanou Blog

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την επιτυχημένη συνεργασία με τα Καραμανλίδικα του Φάνη ( karamanlidika.gr ), για τη διαμόρφωση ενός μέρους του μενού, το οποίο επιμελήθηκα με μεράκι. Θα πιεις ρακή και ούζο, θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σαγανάκι με αβγά και παρμάκ σουτζούκ, τον τραχανά με καβουρμά, τα σπιτικά ντολμαδάκια, τα παστουρμαδοπιτάκια, τη σαλάτα με καβουρμά και αμπελοκορφές, τις φοβερές πατάτες. Ένα μιάμι μικρό μενού από τη Στέλλα Σπανού, που …

ως πληθωρική ξανθιώτισσα ξέρει από καλό μεζέ. – Ελένη Ψυχούλη

και πολλή αγάπη, με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μαζί με τον Παρασκευά  Σαρηγμπόγια (αυθεντικά αλλαντικά Ανατολίας – sary.gr) συνεργαστήκαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Σε πρόσφατη εορταστική εκδήλωση, για τη συμπλήρωση του ενός χρόνου, που έγινε στο κατάστημα, είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω, να γνωρίσω και να ανταλλάξω ιδέες με τον κόσμο κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Πηγή: Στέλλα Σπανού | Stellas’s Spanou Blog Η Στέλλα Σπανού είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, βραβευμένη φωτογράφος και βέβαια, μαγείρισσα. Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» και «Καβάλας γεύσεις», στο Stellas’ Spanou Blog – stellaspanou.gr

Η Στέλλα Σπανού έχει επιμεληθεί σε συνεργασία με τον Παρασκευά Σαρήμπογια το μενού μας. Την ευχαριστούμε!

Διαβάστε επίσης: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, μέσα απο τα μάτια της Στέλλας Σπανού – Stellas’s Spanou BlogΤα Καραμανλίδικα του Φάνη: «Παστιρμά-μπαρ»; Boqueria, έγινε η Ευριπίδου! | αθηνόραμαUmamiΤα Καραμανλίδικα του Φάνη – PeaR – Public RelationsΣτου Φάνη για καραμανλίδικα: αλάτι και πιπέρι – alatikaipiperi.gr