Σχετικά με το νέο κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αγαπητοί φίλοι, στα πλαίσια της έναρξης ισχύος του ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας, στα πλαίσια της ορθής πρακτικής διαχείρισης δεδομένων, εφαρμόζει ήδη, από τετραετίας, τα απαραίτητα πλέον, μέτρα.

Ο κανονισμός διαμορφώθηκε τον Απρίλιο του 2016 και τέθηκε σε ισχύ τον Μάιο του 2018. Συνοπτικά προβλέπει ότι θα πρέπει να ξέρετε ποια δεδομένα τηρούνται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά, ώστε να τα αντιγράψετε, τροποποιήσετε και διαγράψετε, ανά πάσα στιγμή.

Για την αποστολή μηνυμάτων θα πρέπει να έχει προηγηθεί ρητή συγκατάθεσή σας και να σας παρέχεται σύνδεσμος για τη διακοπή της αποστολής.

Σε περίπτωση διαρροής ή απώλειας των δεδομένων σας, θα πρέπει να ενημερωθείτε εγκαίρως. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/GDPR

Η επιχείρησή μας «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», σεβόμενη τα Προσωπικά σας Δεδομένα εφαρμόζει σε κάθε βήμα την κείμενη Ελληνική νομοθεσία (http://karamanlidika.gr/legal-usage/) και τηρεί τις αρχές και την πρακτική ορθής διαχείρισης δεδομένων, εφαρμόζοντας με δική της πρωτοβουλία, από το 2014, όσα προβλέπει ο κανονισμός σήμερα.

Έτσι, οι συνδρομητές μας δεν απαιτείται να προβούν σε κάποια ενέργεια, διότι έχουν ήδη τηρηθεί οι σχετικές διαδικασίες και τους παρέχονται όλες οι δυνατότητες που απαιτούνται από το νέο κανονισμό, ώστε να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, τα οποία προφυλάσσονται όπως προβλέπεται.