Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με μία πεντανόστιμη σαλάτα που δίνει φτερά! Σαλάτα με Σπανάκι, Ρόκα, Δραμινό Σαλάμι με σάλτσα καυτερής πιπεριάς Sary, Πασκιτάν, Ντομάτα, Σουσάμι και εκχύλισμα Κράνου
Το Πασκιτάν: Ποντιακή λιχουδιά με Γιαούρτι που έχει ελαφρά αλλατιστεί και ψηθεί, με ιδιαίτερα πλούσια γεύση, που θυμίζει κρεμώδες τυρί.
Τα Κράνα: είναι ο καρπός της κρανιάς, με ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά, περισσότερα από κάθε άλλο καρπό. Βελτιώνουν την όραση και τη μνήμη, θωρακίζουν τον οργανισμό και επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων.
Έτσι, τα Κράνα αποτελούν πλούσια πηγή βιταμίνης C, πηγή βιταμίνης E, ενώ περιέχουν μηδενικά λιπαρά και χοληστερόλη. Το Δραμινό Σαλάμι με σάλτσα καυτερής πιπεριάς: ένα νοστιμο προϊόν των εργαστηρίων Say, που συνοδευει θαυμάσια, μεζέδες, μπύρα και σαλάτες «με χαρακτήρα».
Μια πετυχημένη συνταγή, στηρίζεται στα υλικά καλής ποιότητας. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά της συνταγής το μοναδικό Δραμινό Σαλάμι με σάλτσα καυτερής πιπεριάς Sary και τα προϊόντα Κράνου της Alorea από την Ημαθία, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52.
Ελάτε να δοκιμάσετε τη σαλάτα αυτή, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη».
Διαβάστε επίσης Κράνα: το δώρο του ελληνικού δάσους, το «superfood» του μέλλοντος