Πού να πάτε για μεσημεριανό, στο κέντρο της Αθήνας – Γεύση | click@Life

… τα Καραμανλίδικα του Φάνη αποτελούν σταθερή αξία στο κέντρο, απ’ όπου, μάλιστα, μπορείτε να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες του μενού για το σπίτι, εντός του καταστήματος.

ΓΕΥΣΗ – CITYLIFE Ίσως τα #εστιατόρια να τα βάζουμε πιο πολύ στο πρόγραμμά μας ως μια βραδινή έξοδο, όπου θα απολαύσουμε #φαγητό, #κρασί και καλή παρέα για να κλείσουμε την ημέρα μας. Η ημέρα, όμως, περιλαμβάνει κι άλλα γεύματα κι ενώ το brunch «φοριέται» πολύ τα τελευταία χρόνια, ένα κλασικό, πλούσιο μεσημεριανό #γεύμα δεν ακούγεται συχνά. Ευκαιρία, λοιπόν, να δούμε πού θα μπορούσαμε να γευτούμε το μεσημεριανό μας σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή μια οποιαδήποτε ημέρα και να γευματίσουμε απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη

Αν έχετε περισσότερη όρεξη για #μεζέδες και ελληνική #κουζίνα, τα Καραμανλίδικα του Φάνη αποτελούν σταθερή αξία στο κέντρο, απ’ όπου, μάλιστα, μπορείτε να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες του μενού για το σπίτι, εντός του καταστήματος. Ορεκτικά από μύδια καπνιστά, αγκινάρες τουρσί και #παστιρμαδοπιτάκια #καραμανλίδικα, #σαλάτες για όλα τα γούστα και ζεστά #πιάτα που περιλαμβάνουν #καβουρμά βοδινό, #σουτζούκι καραμανλίδικο, λουκάνικο κεφτέ, καραμανλίδικο παρμάκ κεμπάπ, όπως και ψάρια, από χέλι καπνιστό μέχρι φιλέτο οξύρρυγχου, σας περιμένουν για πλούσιο μεσημεριανό με ανατολίτικα αρώματα, από 12 ευρώ το άτομο. Info: Σωκράτους 1 & Ευριπίδου, Αθήνα, 210 3254 184.

Πηγή: Πού να πάτε για μεσημεριανό στο κέντρο της Αθήνας | Γεύση | click@Life