Τρία τραγούδια από τους Burger Project, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη»

«Αθήνα. Ιστορικό κέντρο, Σωκράτους και Ευριπίδου γωνία. Πολυεθνική και πολυσυλλεκτική γειτονιά στο «downtown», αναδύει αρώματα Ανατολής, από μπαχάρια εξωτικά. Εδώ ακριβώς επέλεξαν οι Burger Project να αφήσουν τα Burger και να πλαισιωθούν με κάθε λογής σαλάμια και αλλαντικά, με Δραμινή προέλευση.»

#Αθήνα #burgerproject #karamanlidika #downtown Οι Burger Project, ανατρεπτικοί, ευρηματικοί και απρόσμενοι, μας εκπλήσσουν για μια ακόμη φορά μουσικά, σε ένα κατάστημα αλλαντικών, στην Ευριπίδου, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» στο κέντρο της Αθήνας. Ερμήνευουν ακουστικά, 3 τραγούδια, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κωστή Μαραβέγια, για την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Μουσική Παντού», Ε9 (1/8/2014). Τους ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή τους! facebook / mousikipantou The Burger Project – Armagideon Time, (J. Mitoo – K. Williams, 1978) The Burger Project – Τσίμπα Τη Χορδή (Αλέξανδρος Ιωάννου, 2014) The Burger Project – Η Μεγαλοφυία (Αλέξανδρος Ιωάννου, 2014)

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια συγκροτήματα, στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Ξεχωρίζουν για τη θεατρικότητα τους, για το χιούμορ και την ενέργεια τους στις ζωντανές εμφανίσεις. Είναι εκκεντρικοί, ευρηματικοί, δημιουργικοί, για κάποιους προκλητικοί, μα πάνω από όλα εξαιρετικοί μουσικοί. Αποτελούνται από τους General ConZou, Al the X King, Cosmic Communist και Mosch Holiday και μας χαρίζουν αναπάντεχες διασκευές απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής. Άλλοτε διασκευάζουν με πολύ κέφι και φαντασία σε swing, disco και rock & roll ρυθμούς, γνωστές jazz και pop επιτυχίες και άλλοτε συνταιριάζουν με αμεσότητα, ανατολικές και δυτικές επιρροές, δίνοντας σε παραδοσιακά Ελληνικά ή παλιά λαϊκά τραγούδια, μια νέα μορφή.

Εκτός από τα EP και singles, έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ, τα «We Live in Athens», «Ftina Xaremia» και «Μαμά, θα κάνω μπάντα». Η τελευταία τους δουλειά με τίτλο «Μαμά, θα κάνω μπάντα», κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 και αποτελείται 13 πρωτότυπα τραγούδια και μουσικές, εμπνευσμένες από την ομώνυμη, διαδραστική, μουσική και εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, που παρουσιάστηκε στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Οι Burger Project είναι: Al the X King, φωνή, κιθάρα, γιουκαλίλι Cosmic Communist, φωνητικά, πλήκτρα, κιθάρες General Konzou, φωνητικά, κόντρα μπάσο, ηλεκτρικό μπάσο Mosh Holiday, φωνητικά, ντραμς,

sampler facebook / theburgerproject burgerproject.gr