Μαγαζιά στο κέντρο της πόλης, που πρέπει να ξέρεις

Με ιστορία πολλών ετών σε εκλεκτά αλλαντικά και ελληνικά τυριά, τα Καραμανλίδικα του Φάνη είναι η επιτομή της σύγχρονης μπακαλοταβέρνας.

Lifo | Αφιέρωμα … γιατί θα περάσεις καλά, θα εντοπίσεις νέα σημεία για καφέ ή ποτό με φίλους, θα πάρεις μέρος σε ενδιαφέροντα events!

Tα Καραμανλίδικα του Φάνη

Ένας ναός των αλλαντικών και ένα αυθεντικό μεζετζίδικο.

Περνώντας και μόνο απ’ έξω, αν βρίσκεσαι στη Βαρβάκειο Αγορά, οι μυρωδιές και τα κρεμασμένα αλλαντικά δεν μπορούν παρά να σου τραβήξουν την προσοχή. Με ιστορία πολλών ετών σε εκλεκτά αλλαντικά και ελληνικά τυριά, τα Καραμανλίδικα του Φάνη είναι η επιτομή της σύγχρονης #μπακαλοταβέρνας. Τόσο στο πατροπαράδοτο παντοπωλείο όσο και στο μεζετζίδικο θα βρείτε επιλεγμένες ποικιλίες παλαιωμένων τυριών και γευστικών αλλαντικών, χειροποίητα, φρέσκα προϊόντα χωρίς συντηρητικά, ξεχωριστά κρασιά από σπάνιες γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών, αλίπαστα και πολλά προϊόντα delicatessen. Και αν έχετε χρόνο, εκτός από τις αγορές για το γιορτινό σας τραπέζι, μπορείτε να γευτείτε πολίτικους και καραμανλίδικους μεζέδες που ετοιμάζονται μπροστά σας με πρώτη ύλη που φιγουράρει στη βιτρίνα του καταστήματος. Τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  • Ευριπίδου 41, Αθήνα, Παστουρματζίδικο
  • Ευριπίδου & Σωκράτους 1, Αθήνα, Μεζετζίδικο,
  • Ερμού 119, Αθήνα, Εργαστήριο.

facebook/karamanlidika.gr

Πηγή: Lifo – Αφιέρωμα: 10 μαγαζιά στο κέντρο της πόλης που πρέπει να ξέρεις