Ελληνικές μικροζυθοποιίες, στο τραπέζι σας

Δοκιμάστε ελληνικές μπύρες, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη»

Δροσιστικές, αρωματικές και με γεμάτη γεύση οι ελληνικές μπύρες είναι εδώ!

Η παραγωγή μιας μικρο-ζυθοποιίας εκφράζει τα ιδιαίτερα αρώματα, τις γεύσεις του κάθε τόπου. Στις περισσότερες μπύρες, οι συνταγές, εκτός από τα βασικά υλικά, δηλαδή τη μαγιά, τη βύνη ή το σιτάρι, το λυκίσκο και το νερό, περιλαμβάνουν τοπικές πρώτες ύλες και ενισχύουν την έκφραση της τυπικότητας της περιοχής προέλευσης. Έτσι, οι μεζέδες μας, οι γευστικές δημιουργίες των ελληνικών τυροκομείων και εργαστηρίων αλλαντοποιίας -σε παραγωγή μικρής κλίμακας- που θα απολαύσετε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», συνοδεύουν ταιριαστά κάποιες από τις καλύτερες γεύσεις της ελληνικής ζυθοποιίας:

Μουσακάς καραμανλίδικος με παστιρμά - Νέο κατάστημα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», Ερμού 119 - Εργαστήρι
Μουσακάς καραμανλίδικος, με παστιρμά.

Στο Μεζετζίδικο της οδού Σωκράτους 1:

  • Magna Lager, Arkoudi Pilsner και Olympica Magna, Pils, από την αρχαία Ολυμπία, με 5,0% – 7%
  • Argos Star, Lager, Ζέος, Pilsner και Zέος Μαύρη από την Αργολίδα, με 5,0%
  • Άλη, IPA, από τη Θεσσαλονίκη
  • Pikri, IPA και Νίκη, Amber Lager, από την Αττική
  • ΕΖΑ ζ Pilsner, από την Αταλάντη
  • Βεργίνα από την Κομοτηνή. Lager, Weiss, Red Ale
  • White brew τριπλής ζύμωσης με 10 συστατικά, από την αρχαία Ολυμπία, με 7%

Στο Εργαστήρι της οδού Ερμού 119:

  • Magna Lager, Arkoudi Pilsner, Olympica Magna, Pils και Milf, Pale Ale, από την αρχαία Ολυμπία, με 5,0% – 7%
  • Argos Star, Lager και Zέος Μαύρη από την Αργολίδα, με 5,0%
  • Άλη, Weiss, από την Θεσσαλονίκη, με 5,0%
  • White brew τριπλής ζύμωσης με 10 συστατικά και Red brew, τετραπλής ζύμωσης με 14 συστατικά, από την αρχαία Ολυμπία, με 7% και 7,5%