Διανομή φαγητού από τα «Καραμανλίδικα του Φάνη», με τη Wolt

Νέα υπηρεσία διανομής έτοιμου φαγητού από «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» σε συνεργασία με τη Wolt.

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε για τη νέα υπηρεσία διανομής έτοιμου φαγητού που εγκαινιάζουμε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» σε συνεργασία με την εταιρεία Wolt.

Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα πιάτα που περιλαμβάνονται στο μενού του μεζεδοπωλείου της οδού Σωκράτους 1 και του Εργαστηρίου της οδού Ερμού 119, στο χώρο σας: σαλάτες, κρύα πιάτα, ζεστά πιάτα, ψαρικά, επιδόρπια, κρασιά, ούζα, τσίπουρα, και αναψυκτικά.

Πληροφορίες για τις τιμές και τις περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία Διανομής Έτοιμου Φαγητού θα βρείτε στη σελίδα του Μεζεδοπωλείου και στη σελίδα του Εργαστηρίου, στη Wolt.

Μεζετζίδικο – Σωκράτους 1


Εργαστήρι – Ερμού 119


Η Wolt είναι εταιρεία τεχνολογίας, γνωστή για την online πλατφόρμα διανομής φαγητού, που ιδρύθηκε στη Φιλανδία το 2014 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2019.

Σήμερα συνεργάζεται με 3.500 εστιατόρια, 10.000 διανομείς και έχει πάνω από 1,5 εκατ. χρήστες, που παραγγέλνουν είτε μέσω του site της, είτε των εφαρμογών της στο AppStore για iOS και στο Google Play για Android.

Λειτουργία

Την παραγγελία την εκτελούν συνεργαζόμενοι με την Wolt διανομείς και η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα.

Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του και με την αποστολή της γίνεται η αποδοχή από το κατάστημα και η αυτόματη χρέωση στην κάρτα μαζί με το κόστος διανομής (από 1 ευρώ για απόσταση μέχρι 1,5 χλμ. και αυξάνεται 0,10 ευρώ ανά 500 μέτρα με την μέγιστη απόσταση διανομής είναι τα 4 χλμ.).

Ταυτόχρονα ενημερώνεται ο κοντινότερος ελεύθερος συνεργάτης – διανομέας της Wolt, ότι στο κατάστημα βρίσκεται σε διαδικασίας παρασκευής μία παραγγελία, την οποία πρέπει να παραδώσει.

Ο πελάτης κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης, ενώ στην εφαρμογή βλέπει το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας.

Ο μεταφορέας – ως ελεύθερος συνεργάτης αποφασίζει ο ίδιος το πότε και το πόσο θα εργαστεί. Ενημερώνεται για το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας και επιλέγει τις ώρες που θα συνεργαστεί με την εταιρεία.

Η εταιρεία του προσφέρει εγγυημένο ωριαίο εισόδημα, χιλιομετρικό μπόνους και έξτρα αμοιβή με βάση τις ώρες που εργάστηκε και τις παραγγελίες που διένειμε.

Πηγή, φωτογραφίες: Wolt: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη – Σωκράτους – Στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού! και Wolt: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη – Λαχταριστά πιάτα!