4 Καραμανλίδικες συνταγές για παστιρμά – Κάθε μέρα με την Αργυρώ

Στο περιοδικό συνταγών και μαγειρικής «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» –στο τεύχος 12, Δεκεμβρίου 2015 – Ιανουαρίου 2016, θα βρείτε 4 υπέροχες καραμανλίδικες συνταγές για παστιρμά!
Παστουρμαδόπιτα με καραμανλίδικο παστουρμά μόσχου, τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας, καραμανλίδικο μαντί με πρόβειο παστουρμά & σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο και σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι & καραμανλίδικο παστουρμά Sary από μπούτι μόσχου.

Η Ανατολία στο πιάτο μας

Αγνά υλικά, σε καραμανλίδικες συνταγές που ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο. Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 & Ευριπίδου και στο μικρό κατάστημα, στο ιστορικό ‪παστιρματζίδικο‬ με τα σκαλάκια, της Ευριπίδου 41, –που θα προμηθειτείτε χωριάτικη ζύμη, φύλλα ζύμης γιουφκά, καραμανλίδικο παστουρμά μόσχου Sary, κασέρι, καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary, βούτυρο αγελάδας «μικρών παραγωγών», πρόβειο παστουρμά Sary, πληγούρι και τον αυθεντικά καραμανλίδικο παστουρμά μόσχου.

Παστουρμαδόπιτα με καραμανλίδικο παστουρμά Sary

Τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary

Τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary

Καραμανλίδικο μαντί με πρόβειο παστουρμά Sary και σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο

Σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι και καραμανλίδικο παστουρμά Sary από μπούτι μόσχου

Καραμανλίδικες συνταγές, από την παράδοση της οικογένειας Σαρήμπογια, στο περιοδικό «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου.