Αγοράζοντας προϊόντα από το ηλεκτρονικό παντοπωλείο «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», ανάλογα με τον τόπο όπου προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, στις σελίδες του Καλαθιού αγορών και της Πληρωμής, παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε από τις ακόλουθες μεθόδους αποστολής και παραλαβής:

 1. Παραλαβή στην έδρα μας, στην οδό Ευριπίδου 41, στην Αθήνα
 2. Αποστολή με τα Καραμανλίδικα του Φάνη και την υπηρεσία «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον»
 3. Αποστολή δέματος μέσω ΚΤΕΛ
 4. Αποστολή δέματος με Πρακτορείο Μεταφοράς
 5. Αποστολή δέματος μέσω ταχυδρομείου, με την υπηρεσία «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού»

• Στις σελίδες αυτές -του Καλαθιού αγορών και της Πληρωμής, εισάγοντας τη χώρα και τον Ταχυδρομικό σας Κωδικό, μπορείτε να δείτε τη χρέωση μεταφοράς για την παραγγελία σας, ανά μέθοδο αποστολής, προς την περιοχή σας.

• Σε όλες τις παραγγελίες και με κάθε τρόπο παραλαβής παρέχουμε δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας για προϊόντα κοπής, σε μηχανή κενού αέρος (vacuum), με χρέωση τριάντα λεπτά του ευρώ, ανά τεμάχιο: Αεροστεγής συσκευασία


1. Παραλαβή στην έδρα μας, στην οδό Ευριπίδου 41

• Ενθαρρύνουμε την παραλαβή των προϊόντων που παραγγέλνετε από τη φυσική έδρα του παντοπωλείου «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», το κατάστημά της οδού Ευριπίδου 41 στην Αθήνα και την προτείνουμε ως πρώτη επιλογή, κατά τη διαδικασία της Πληρωμής. Είναι η πιο απλή και άμεση μέθοδος παραλαβής και βέβαια, παρέχεται δωρεάν.

Επιστροφή ↑


2. Αθήνα – Υπηρεσία «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον»

Η επιχείρηση «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» λειτουργεί υπηρεσία αποστολής προϊόντων στο σπίτι ή στην εργασία σας στην Αθήνα, με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, για τις τηλεφωνικές και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Η υπηρεσία «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον» καλύπτει 260 Ταχυδρομικούς Κωδικούς ή το 84% της Αττικής. Διακρίνει τις περιοχές που εξυπηρετούνται ανάλογα με την απόσταση που έχουν και το χρόνο μετάβασης που απαιτείται από την έδρα της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας, στις εξής γεωγραφικές Ζώνες:

 • Κέντρο: το κέντρο της Αθήνας, με 46 Τ.Κ. και δωρεάν αποστολή
 • Ζώνη Α: οι κοντινές στο κέντρο συνοικίες, με 25 Τ.Κ. και χρέωση τρία ευρώ
 • Ζώνη Β: οι δήμοι Αθήνας και Πειραιά, με 166 Τ.Κ. και χρέωση πέντε ευρώ
 • Ζώνη Γ: οι απομακρυσμένες περιοχές της Αθήνας, με 23 Τ.Κ. και χρέωση δέκα ευρώ

Διαθεσιμότητα

 • H υπηρεσία «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον» εξυπηρετεί τις ημέρες Δευτέρα – Σάββατο. Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι 10:00 – 17:00.
 • Ο προσδιορισμός του χρόνου παράδοσης, γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
 • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από μία έως τρεις (1-3) ημέρες.
 • Προγραμματισμένη αλλαγή στη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας γίνεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Δωρεάν αποστολή

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης της χρέωσης μεταφοράς, με δωρεάν αποστολή στις περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον», όταν η παραγγελία:

 1. έχει προορισμό το κέντρο της Αθήνας και η συνολική αξία των προϊόντων -κατόπιν εφαρμογής κάθε έκπτωσης ή κουπονιού, υπερβαίνει τα τριάντα ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μας, όπως η γεωγραφική Ζώνη ανά Ταχυδρομικό Κωδικό και η αντίστοιχη χρέωση για την αποστολή της παραγγελίας σας με τα Καραμανλίδικα του Φάνη, είναι διαθέσιμες στη σελίδα: «Καραμανλίδικα κατ’ οίκον».

Επιστροφή ↑


3. Αττική – Αποστολή με ΚΤΕΛ

Τα ΚΤΕΛ είναι μεταφορικές εταιρίες που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια λεωφορείων. Μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή της παραγγελίας σας με ΚΤΕΛ του νομού σας, κατόπιν συνεννόησης. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας.

Η αποστολή με το ΚΤΕΛ Αττικής περιλαμβάνει 27 Τ.Κ., με χρέωση δέκα ευρώ. Η εταιρεία «ΚΤΕΛ νομού Αττικής Α.Ε.» αναλαμβάνει την μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων και εκτελεί δρομολόγια λεωφορείων εντός και πλησίον του νομού Αττικής, προς τους ακόλουθους προορισμούς (και Ταχυδρομικούς Κωδικούς):

 • Βόρεια Αττική:
  Μαρκόπουλο (19003), Κορωπί – Σπάτα (19004), Κορωπί (19441, 19442), Αυλώνας (19011), Καπανδρίτι – Βαρνάβας – Άγιοι Απόστολοι – Πολυδένδρι (19014), Ωρωπός – Κάλαμος – Συκάμινο – Χαλκούτσι (19015), Δήλεσι (32009), Αυλίδα (34150)
 • Νότια Αττική:
  Βραυρώνα – Πόρτο Ράφτη – Αυλάκι – Κουβαράς (19003), Κακιά Θάλασσα – Δασκαλειό – Πλάκα (19001), Λαύριο – Λεγρενά (19500), Καλύβια Θωρικού (19010), Λαγονήσι (19020), Σαρωνίδα – Παλαιά Φώκαια (19013), Αγία Μαρίνα Κρωπίας (19443)
 • Ανατολική Αττική:
  Πικέρμι – Ραφήνα (19009), Άρτεμις (19016), Άγιος Ανδρέας – Μάτι – Ζούμπερι – Νέα Μάκρη – Αγία Μαρίνα (19005), Σχοινιάς – Μαραθώνας – Κάτω Σούλι – Καλέτζι – Γραμματικό (19007)
 • Δυτική Αττική:
  Ελευσίνα (19200), Ασπρόπυργος (19300), Μάνδρα (19600), Αγία Σωτήρα (20300), Οινόη – Βίλλια – Πόρτο Γερμενό – Αλεποχώρι (19012), Ερυθρές (19008), Νέα Πέραμος – Μεγάλο Πεύκο (19006), Πάχη – Μέγαρα – Κινέτα (19100)

Το κόμιστρο των ΚΤΕΛ καθορίζεται με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Τα μικροδέματα ταξιδεύουν σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις του μεταφορέα, με ευθύνη του πελάτη.

Επιστροφή ↑


4. Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφοράς

Η επιχείρηση «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω εταιρείας μεταφορών, σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Η παραλαβή του δέματος, γίνεται αποκλειστικά στην έδρα του πρακτορείου.

Η αποστολή με Πρακτορείο Μεταφοράς εντός Αττικής περιλαμβάνει 9 Τ.Κ., με χρέωση δέκα ευρώ, προς τους εξής νησιωτικούς προορισμούς: Αίγινα (18010), Πόρος Τροιζηνίας (18020), Μέθανα (18030), Ύδρα (18040), Σπέτσες (18050), Σαλαμίνα (18900, 18901, 18902, 18903).

Τα δέματα ταξιδεύουν σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις του μεταφορέα, με ευθύνη του πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταφορική εταιρεία για όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα και τις περιοχές της Ελλάδας στο Μητρώο Μεταφορικών Επιχειρήσεων Εμπορευμάτων και Επιβατών- National Electronic Register του Υπουργείου Μεταφορών.

Επιστροφή ↑


5. Αποστολή με «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού»

Η επιχείρηση «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω Ταχυδρομείου μέ την υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ. «Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού», σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ. και χρέωση δέκα ευρώ. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Η παραλαβή του δέματος, γίνεται μόνο στην έδρα του Ταχυδρομείου.

Τα ΕΛΤΑ διατηρούν το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουν τα τέλη και τους όρους των παρεχομένων υπηρεσιών τους σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους μεταφοράς και τη χρέωση της υπηρεσίας «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού», είναι διαθέσιμες εδώ: ΕΛΤΑ > Ιδιώτες > Αλληλογραφία & Δέματα > Δέματα Εσωτερικού

• Διανομή κατ οίκον – Αποστολή στο σπίτι
• Αποστολή στο σπίτι: Δήμοι Αθήνας
• Αποστολή στο σπίτι: Δήμοι Αττικής, Πειραιάς
• Κατάλογος τροφίμων & ποτών λιανικής πώλησης

Διανομή κατ οίκον – Αποστολή στο σπίτι – Home delivery

Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» λειτουργούν υπηρεσία αποστολής προϊόντων στο σπίτι ή στην εργασία σας, με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, για τις τηλεφωνικές και τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες.

 • Παραδίδουμε την παραγγελία στο σπίτι σας (εντός Αθήνας), με χρόνο παράδοσης μία έως τρεις (1-3) ημέρες.
 • Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι 10:00-17:00.
 • Προσφέρουμε τη δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας σε μηχανή κενού (vacuum), για τα προϊόντα κοπής, με χρέωση 0,30 ευρώ ανά συσκευασία.

Η αποστολή, που αφορά τα τρόφιμα και τα προϊόντα του παντοπωλείου, γίνεται κάθε εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα ή Πέμπτη. Εάν τα δρομολόγιά μας, που διέρχονται όλη την Αττική, περνούν από το Δήμο σας, αυτές τις ημέρες, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Σε άλλη περίπτωση, η αποστολή των προϊόντων χρεώνεται (ανάλογα με την απόσταση από τη έδρα της εταιρείας, στο κέντρο της Αθήνας) ως εξής: 3-5 ευρώ για το Δήμο Αθηναίων, 5 ευρώ για τους Δήμους της Αθήνας και 10 ευρώ για κάποιες, απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής.
Αναλυτικά:

Αποστολή στο σπίτι: Δήμοι Αθήνας

H υπηρεσία αποστολής προϊόντων από τα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», με διανομή παραγγελιών κατ’ οίκον, καλύπτει τους ακόλουθους Δήμους:

α) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών

 1. Αθηναίων 3-5 €
 2. Βύρωνος 5 €
 3. Γαλατσίου 5 €
 4. Δάφνης-Υμηττού 5 €
 5. Ζωγράφου 5 €
 6. Ηλιουπόλεως 5 €
 7. Καισαριανής 5 €
 8. Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνος 5 €

β) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών

 1. Αγίας Παρασκευής Αττικής 5 €
 2. Αμαρουσίου 5 €
 3. Βριλησσίων 5 €
 4. Ηρακλείου 5 €
 5. Κηφισιάς 5 €
 6. Λυκόβρυσης – Πεύκης 5 €
 7. Μεταμορφώσεως 5 €
 8. Νέας Ιωνίας 5 €
 9. Παπάγου – Χολαργού 5 €
 10. Πεντέλης 5 €
 11. Φιλοθέης – Ψυχικού 5 €
 12. Χαλανδρίου 5 €

γ) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών

 1. Αγίας Βαρβάρας 5 €
 2. Αιγάλεω 5 €
 3. Ιλίου 5 €
 4. Περιστερίου 5 €
 5. Πετρουπόλεως 5 €
 6. Χαϊδαρίου 5 €

δ) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθηνών

 1. Αγίου Δημητρίου 5 €
 2. Αλίμου 5 €
 3. Γλυφάδας 5 €
 4. Ελληνικού – Αργυρούπολης 5 €
 5. Καλλιθέας 5 €
 6. Μοσχάτου – Ταύρου 5 €
 7. Νέας Σμύρνης 5 €
 8. Παλαιού Φαλήρου 5 €

Αποστολή στο σπίτι: Δήμοι Αττικής, Πειραιάς

Η υπηρεσία αποστολής προϊόντων από τα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», με διανομή παραγγελιών κατ’ οίκον, για τους ακόλουθους Δήμους, γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

ε) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής

 1. Αχαρνών 10 €
 2. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης 5 €
 3. Διονύσου 10 €
 4. Κρωπίας 5 €
 5. Μαρκόπουλου – Μεσογαίας 10 €
 6. Παιανίας – Γλυκών Νερών 5 €
 7. Παλλήνης 5 €

στ) Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς

 1. Κερατσινίου – Δραπετσώνας 5 €
 2. Κορυδαλλού 5 €
 3. Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη 5 €
 4. Πειραιώς 5 €

Κατάλογος τροφίμων & ποτών λιανικής πώλησης

Αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων με δυνατότητα παραγγελίας, μπορείτε να βρείτε στο νέο μας ηλεκτρονικό Παντοπωλείο, στη διεύθυνση: karamanlidika.gr. Περιλαμβάνει τρόφιμα -τυροκομικά, αλλαντικά και είδη παντοπωλείου, καθώς και ποτά.

Συνοπτικός κατάλογος προϊόντων λιανικής πώλησης, σε μορφή pdf, είναι διαθέσιμος εδώ: Τα Καραμανλίδικα του Φάνη – Κατάλογος τροφίμων & ποτών